La Plataforma homenagearà a Manolo Soler

Oct
2014
24

posted by on ARV, La Plataforma, Manolo Soler, Nacional, Social, Valencianisme

El 2 de novembre de 2009 es una data que va quedar marcada a foc en el recort del valencianisme. Fa cinc anys faltà Manolo Soler i Bahilo, un dels valencianistes mes rellevants en l’historia d’este moviment social. Manolo Soler fon fundador d’Accio Regne de Valencia, impulsor de decenes de proyectes en pro del valencianisme, i anima mater del mensage i principis sobre els quals s’assenta en l’actualitat la Plataforma Jovenil Valencianista.

En recort de l’amic, pare i companyer valencianiste, des de La Plataforma realisarém un senzill homenage en el Cementeri General de Valencia, consistent en un homenage floral i un chicotet parlament en la seua memoria. Ademés, durant la semana previa, compartirém en les rets socials algunes de les frases i pensaments que Manolo Soler comparti en tots mosatros i que son tot un llegat per al despertar dels valencians.

Tots aquells que vullguen recordar l’amistat, el caracter i els proyectes d’este gran valencianiste i amic podran fer-ho junt a mosatros el proxim dumenge 2 de novembre. Els socis de l’entitat es reuniran 15 minuts abans de les 12 del migdia en l’entrada de l’ampliacio del Cementeri General de Valencia.