“Tots els dies 9”, homenage a Nicolau Primitiu

Abr
2015
05

posted by on Actes i activitats, Cultura, La Plataforma, Tots els dies 9, Valencianisme

Un nou mes i una nova celebracio de “Tots els dies 9“. En este mes d’abril l’activitat estarà dedicada a Nicolau Primitiu Gomez Serrano. A banda de la seua figura i el seu marcat compromis en el valencianisme, la seua biblioteca fon el germen de l’actual Biblioteca Valenciana, i com que es complixen 30 anys de la donacio feta per la familia als poders publics, era necessari realisar este recordatori.

La convocatoria es per ad este dijou, dia 9 d’abril, a les 18:30 en l’entrada al Monasteri de Sant Miquel i els Reis (Av. de la Constitucio, 284 -antiga carretera a Barcelona-). En finalisar el parlament protocolari sobre la figura i obra de l’homenajat, es realisarà una visita guiada al Monasteri, previ pagament d’un euro per persona.

“Tots els dies 9” es una activitat organisada per la Convencio Valencianista en la colaboracio del Rogle Constanti LlombartColectiu Lluis FullanaInstitut d’Estudis ValenciansEl Piló de Burjassot i la Plataforma Jovenil Valencianista.