“Tots els dies 9”, homenage a Lluïs Fullana

Dic
2015
08

posted by on Actes i activitats, Cultura, Tots els dies 9, Valencianisme

L’ultima edicio de l’activitat “Tots els dies 9” de l’any 2015, dedicada a la recuperacio de la memoria de tots aquells valencians que han contribuit al progres i enaltiment de la societat valenciana, estarà dedicada a la figura de Lluïs Fullana i Mira, un dels grans referents en l’estudi de l’idioma valencià i la defensa de la seua singularitat.

L’acte tindrà lloc el proxim dissabte, 13 de decembre, a les 11:00 hores, en el monument que el Grup D’Accio Valencianista li erigi en l’any 1978 i que es troba emplaçat en els Jardins del Real (Vivers) de Valencia ciutat. Quan s’acabe l’acte podrem passejar pels jardins, recordar algunes personalitats que alli tenen monument erigit i intercanviar parers sobre la situacio actual de la llengua valenciana.