Valencianistes, oberts, lleals, honests, sincers, valents, ecologics, socials, compromesos, estudiants, treballadors...

Quí som

La Plataforma Jovenil Valencianista es una associacio jovenil i valencianista compromesa en la societat i la defensa del mig ambient. Els seus principals objectius son la difusio i promocio de la cultura valenciana.

La Plataforma va naixer l’estiu de 2004 i des d’eixe moment sempre ha treballat pel valencianisme des d’un punt de vista inconformista i reivindicatiu basat en el respecte, la solidaritat i l’imparcialitat politica.

Fomentar la consciencia social de sentir-se valencians es una de les prioritats d’esta entitat. No obstant, convençuts de que nomes en el sentiment no s’arriba a cap lloc; els seus socis treballen diariament per impulsar l’honradea, la cooperacio social i la voluntat de continuar creixent en benefici de tots. La Plataforma Jovenil Valencianista es declara obertament nacionalista, i aixina ho senten la major part dels socis que en formen part. L’associacio s’implica en un nacionalisme solidari i no excloent, capaç d’evitar la segregacio social.

Per als socis i simpatisants de La Plataforma, la figura de Manolo Soler i Bahilo te una importancia especial al ser un referent de comportament i compromis valencianista. L’actual cami sobre el que chafa fort l’associacio es mante ferm en el seu recòrt.

 

7 comments

  1. CHRIS
    • Vidal
  2. Anónimo
    • Vidal

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Deixa un comentari